Coronatijden

Coronatijden.

 

Door de coronacrisis hebben heel veel gezinnen nu gekozen om een motorhome te kopen of te huren en dat is een goede zaak voor verkopers/verhuurders maar het heeft ook gevolgen.


Is het nalatigheid of onwetendheid dat laten we in het midden, maar het is een vaststaand feit dat er vooral door die “nieuwelingen” vaak sluiklozingen gebeuren van chemisch toilet en afvalwater.


Iedereen zou bij aankoop van een motorhome de nodige informatie moeten krijgen waar men op een wettelijke wijze kan en mag lozen en dan zou niemand nog sluiklozingen mogen doen. Dit MOET stoppen want het geeft de motorhomegebruiker een heel slechte naam en het is hooi op de vork van campinguitbaters en tegenstanders van de motorhome die dit als argument kunnen gebruiken om het verder uitbouwen van parkings voor motorhomes te beletten.


Verkopers-verhuurders geef de nieuwe eigenaars aub de nodige uitleg zodat we nog vele jaren onze hobby veilig mogen uitoefenen op officiële parkings en meteen ook de natuur kunnen beschermen en zo diegenen die na ons komen ook van deze natuur kunnen genieten.


Wie vragen heeft is absoluut gebaat bij de vraag aan een motorhomeclub, doe het en het zal jou ook een beter gevoel geven, bovendien blijft de uitoefening van onze hobby, het zwerven met de motorhome, gevrijwaard!

De Zwervers Vlaanderen

Beleef met ons prachtige en leerrijke weekends

Accepteren